Eagle széria

Teljesen olajmentes sűrített levegő az ISO 8573-1 Class ZERO tanusítványnak megfelelően. Kompresszoraink a TÜV Rheinland Germany intézet által minősített berendezések.

RÉSZLETEK…

Frecon Plus Széria

Olajkenéses csavarkompresszorok akár 35%-os eneregiamegtakarítással, frekvenciaszabályzott motorral és direktmeghajtással! Bármilyen sűrített levegőigénynek megfelel 5 kW teljesítménytől 315 kW teljesítményig!

RÉSZLETEK…

Frecon HPR Széria

A Hertz Frecon HPR VSD kompresszorok frekvenciaváltóval hajtják meg a motort, így annak sebessége mindig a levegőigényhez igazodik, így akár 35%-os energiamegtakarítás érhető el. A minőségi fődaraboknak és átgondolt tervezésnek köszönhetően nagyon hatékony és rugalmas megoldás 18kW és 315kW között.

RÉSZLETEK…

HPR D Széria

A Hertz HPR D Széria kompresszorai magas teljesítményt nyújtanak, miközben jelentősen csökkentik a hajtási veszteséget a direkt-kapcsolású motorral és sűrítőegységgel. Az újgenerációs csavarelemnek és akár IE4 hatékonyságú villanymotornak köszönhetően, pedig alacsonyan tartja az üzemeltetés költségeit.

RÉSZLETEK…

HGS-HSC Széria

Egyszerű, olajkenéses csavarkompresszor. Megbízható és kompakt dizájn. Könnyen karbantartható és tartós konstrukció! Bármilyen igénynek megfelel 2.2 kW teljesítménytől 37 kW teljesítményig! Nagy teljesítményüknek köszönhetően a kis- és középvállalkozások nagy üzembiztonsággal használhatják széleskörű felhasználási területeken!

RÉSZLETEK…

HSC D Széria

Olajkenéses csavarkompresszor amely magas teljesítményt, megbízhatóságot és tartósságot biztosít. Közvetlenül kapcsolt hajtásrendszer. Direktmeghajtású kompresszoraink 22 kW teljesítménytől 315 kW teljesítményig!

RÉSZLETEK...

HSC Széria

Klasszikus, megbízható és robusztus kialakítású Olajkenéses csavarkompresszor. Könnyen karbantartható és tartós berendezés. Széleskörben alkalmazhatók 45 kW teljesítménytől 160 kW teljesítményig! Bevált kialakítás és megbízhatóság!

..

RÉSZLETEK…

HRSC Széria

A Hertz HRSC kompresszorok a kötött pályás járműveken való alkalmazáshoz lettek kifejlesztve. Minden gyártó egyedi igényéhez alkalmazkodva készülnek gépeink. A Hertz vasúti kompresszorok megbízható választás lehet bármely kötöttpályás járművön

RÉSZLETEK…